Satte upp två trapetskrokar i taket i sovrummet. Den ena sitter rakt ovanför centrum av sängen och den andra där det är fritt golvutrymme, om man tar bort torkställningen som står där för det mesta. Märkligt hur mycket tvätt man kan ha…

Vi invigde trapetskroken ovanför sängen igår.

Dock fick jag sätta en karbinhake mellan blocket och trapetskroken då öglan på blocket var för grov i godset för att passa in i trapetskrokens ”kringla” . Men det var inget som störde, snarare tvärtom.

Jessicas (och mina) favorithanklovarna på (se bilden till vänster). Bondagerep på 1 meter som bands fast i handklovarna. För att sedan löpa i blocket så att jag enkelt kan dra repet (med vidhängande handklovar och Jessica i dem) upp och ner som det behagade mig. Enkelt och smidigt.

Jessica stod på knä i sängen och med armarna rakt ovanför sig. En vacker syn må jag säga.

Började så nätt med hennes favoritpiska på rumpan för att värma upp skinnet, för att sen gå över till lite andra slagfärdiga redskap som ger lite mer smärta.

Rumpan blev så där vacker röd ganska snabbt. Och även brösten fick känna på en del träffat. De var kanske inte lika uppskattade som på rumpan, men är man sadist så är man.

Jag måste säg att det är en fröjd att se hur Jessica njuter av smärtan, samtidigt som hon vill ha mer så vill hon inte. Hur jag kan styra det genom öka och minska styrkan i slagen. Många små nätta slag som får henne att vrida på sig som en liten mask på kroken. Eller ett rejält rapp som får henne att skrika till och snurra runt för att låta smärtan vandra i kroppen. Jag verkligen njuter av att ge pisk. Sen att Jessica kan komma och be om att få smisk eller pisk gör det bara bättre. Då vet jag att hon också njuter av det.

En reflektion som jag gjort innan och som även besannades igår var att jag njuter av att ge smisk och pisk. Men jag blir inte upphetsad och kåt av det. Men när jag ger Jessica smisk och/eller pisk så blir jag rejält upphetsad av det. Kåt så det räcker och blir över. Det är en märklig upplevelse. Men det bevisar att om det finns känslor med i leken så triggar det på helt andra nivåer.