Min resa – Del 7

Nu började jag aktivt söka mig till likasinnade. Jag hade börjat forma min egen roll i det hela. Att jag var Dominant var det ingen tvekan om.
En av de första som jag träffade var en kille som var ug. Vi kan kalla honom för S. Läser han detta så inser han det roliga i just S. Internt och privat skämt. 🙂

Vi hade främst en relation på distans. Jag var hans Master per telefon, sms och mail. Vi kom i kontakt med varandra via QX som är en site för HBT personer. Många är även hetero som är där. Inte alla som är inne på BDSM. Men taket är högt på QX och de flesta accepterar de olika läggningarna och avarter som huserar där.

Jag träffade S en gång rent fysiskt. Det var verkligen en häftig upplevelse. Jag fick agera ut min Dominanta sida. Och mot en man. Det var första gången som jag gjorde det. Definitivt inte sista. Men tack S för det mötet! Det gav mig mycket, och dig också hoppas jag.
Vi har lite sporadisk kontakt fortfarande men på rent vänskaplig bas.

Under den här tiden så träffade jag en tjej som vi kan kalla för Z. Hon var och är förmodligen en slug, manipulerande, undergiven kvinna som lider av mytomani. DET var en utmaning!

Men med henne utvecklades jag en hel del.
Jag fick utlopp för min kreativa sida. Det var ganska så avancerat i mina ögon det vi höll på med. Hon var en envis jäkel och tålde mycket smärta. Och gjorde allt för att jäklas. Tog straffen med ett leende och tackade snällt. Men uppsynen sa mig; jaha, var det allt du hade att komma med?
På så sätt tvingade hon mig att bli mer och mer kreativ.
Här fick jag möjligheten att testa pisk på lite högre nivå. Hon var ganska så ofta rejält randad över rumpan och låren. Fick en hel del örfilar. Strypsex var också en ny erfarenhet för mig som jag fick testa på och utveckla med henne. Stearinlekar var också första gången med henne.
Så även om hon var en plåga så var det en lärorik period. Vi har väl inte någon större kontakt idag då hon är gift med en Dominant man och lever med honom. Men det händer att vi springer på varandra och då pratar vi så klart.
Jag skulle kunna berätta om en massa detaljer om våra lekar men det är inte riktigt det som är syftet med den här berättelsen om min resa.

Under tiden med Z så hade jag även andra kontakter. Jag är social och öppen så jag har sällan problem att få kontakt. Oftast så är det via någon site på nätet som man får en första kontakt för att sen gå över till msn och i bästa fall träffas i verkligheten om allt känns rätt.

Jag träffade lite olika tjejer och även en och annan kille. Det de alla hade gemensamt var att de var undergivna. Men nu hade jag börjat fundera och börjat sätta mig in i alla termer som finns inom BDSM. Jag började fundera på om jag möjligtvis kunde vara switch. Att jag inte är undergiven är en självklarhet för mig, men kanske att jag kunde fungera som switch.

Eftersom jag oftast gör slag i mina funderingar så var jag tvungen att testa. Jag fick kontakt med en Domina och vi kom överens om att jag skulle testa att vara undergiven henne i en session. Hon var helt på det klara att jag såg mig som Dominant men ville testa och uppleva hur det vara att vara undergiven.
Hur gick det då?
Vi kan väl säga så här. Jag är INTE undergiven!

Jag ville helt enkelt bara ta över och prygla skiten ur henne. Jag genomled det hela och var ganska nöjd med mig själv och min självbehärskning.
Hon däremot var otroligt missnöjd och jag var tydligen en av de sämsta undergivna som hon någonsin haft att göra med. 🙂
Detta bekräftar bara att jag är inte undergiven. Tror hon kan skriva under på det också vilken dag som helst.

Vi snackar ibland och garvar rätt friskt åt det idag. Men helt ärligt… Tur jag kunde behärska mig annars hade jag randat henne 10 gånger om jämfört med vad hon gjorde med mig. Så mycket hatade jag det.
Men en positiv sak med det hela är att jag testat. Jag vet hur det känns att få rapp efter rapp på rumpan. Hur förnedrande det är att stå där med sänkt huvud och bara göra det man blir tillsagd att gör.

Dels har det gett mig en förståelse om hur det känns att vara undergiven och dels en möjlighet att använda mig av den kunskapen för att få den undergivna att känna sig ännu mer utsatt och utlämnad. Dock är det en balansgång för det sista jag vill är att någon kommer till skada. Oavsett om det är fysiskt eller psykiskt.

Nu har jag börjat min resa på allvar. Jag har börjat smaka på de möjligheter som finns som Dominant och även insett att jag definitivt inte är undergiven.

Ska vi fortsätta? En del till? Inte tröttnat än?
Ok då. En del till får det bli… Mot del 8.