Min resa – Del 5

18 år! Vad hände då?

Jag träffade en tjej som heter Lotta. Vi höll ihop runt ett år. Vi hade en massa sex. Hon var en petit-tjej och lätt att bolla runt med. Var det kinky? Nej, inte direkt. Det var mycket och det var bra. Men inget kinky direkt. Däremot så vet jag att hon idag går igång på lite bondage och smisk. Lite hårda tag. Så något utvecklade vi nog där i vår ungdom.

En av de stora händelserna det året var att Bastupojkarna kom till. Det var mina båda bästa vänner som jag delat lägenhet med och jag som åkte hem till Lottas mammas hus och skulle festa loss tillsammans med Lotta och två tjejkompisar till henne. Min ena kompis skulle komma lite senare och han hade all dricka med sig. Så när han dök upp i en taxi och tog ut hockeytrunken ur bagageluckan så reste sig bilen säkert 5 cm och suckade av lättnad. Vi hade världens fylleslag. Badade bastu och badade i havet som låg 50 meter från tomtgränsen. Lotta och jag hade sex flera gånger under kvällen. Min kompis som varit i Norge och jobbat hoppade in och gästspelade lite då och då, men kan inte komma ihåg ifall de hade sex eller det bara var hångel. Men bastupojkarna var födda och den klubben höll ihop i många år efter det.

Mitt förhållande med Lotta kan väl ses som mitt egentliga första seriösa förhållande. Att vi växte från varandra efter ett tag är inte så konstigt. Däremot har vi kontakt idag igen och träffas lite då och då och tar en fika och snackar bort en stund. Alltid lika trevligt.

När det tog slut mellan mig och Lotta så träffade jag den kvinna som sen skulle bli mor till mina två döttrar. En riktigt söt tjej. Lite dåligt självförtroende, men det hittade hon under de 11-12 år som vi var tillsammans. Här var det definitivt inget kinky alls. När vi träffades hade hon haft 2-3 pojkvänner. Aldrig fått en orgasm. Och en massa andra saker som hon aldrig gjort. Här kan jag faktiskt se en koppling till varför jag tycker så mycket om att införliva en nybörjare inom BDSM. Jag gillar att lära upp helt enkelt. Jag gillar att vara läraren, mästaren.

Varför tog det slut mellan oss två då? Vi ville så olika med livet i sig. Jag är social och utåtriktad. Jag älskar att umgås med vänner. Det gjorde hon också i och för sig, men det skulle alltid planeras och kunde aldrig vara något spontant. Men det var inte det som tog död på vårt förhållande till sist. Även om det var en bidragande orsak. Det som verkligen dödade var svenssonlivet. Allt mindre sex. Och det sexet som fanns var kopplat till hushållsarbete. Jag har berört detta i något inlägg i bloggen sedan inne.

Det hela såg ut ungefär så här. Jag hade jobbat natt, kom hem vid 8-tiden. Tog hand om disken från frukosten. Gick och la mig. Sov till 16 om jag skulle jobba nästa natt också. Hämtade barnen på dagis. Hem och började på middagen. Hon kom hem från jobbet och vi slutförde matlagningen tillsammans. Åt. Diskade. Fixade lite hemma. Kollade TV. Drog till jobbet vid 20-tiden. Inte konstigt att det inte fanns tid för ett sexliv.
Men tar vi när jag var ledig så höll jag oftast på med något projekt i huset. Målade, byggde eller rev något. Vi hade alltid något projekt på gång. I och för sig gillar jag det. Men jag gillar också att ligga på gräsmattan och läsa en bok. Framför allt så vill jag själv kunna disponera min tid och bestämma vad och när jag ska göra något. Skulle jag ta en dag till att slöa så visste jag att sex kunde jag glömma. Och vi har redan konstaterat att jag är översexuell. Inte nog med att jag kunde glömma sex på kvällen. Jag kunde glömma det ett par dagar framåt också. Plus en massa gnat och tjat om att inget blev färdigt någongång. Jag är inte den mest händiga mannen som finns när det gäller hantverk. Men jag testar gärna och inser mina begränsningar.
Så för att ha ett lugnt och trivsamt hemmaliv (läs svensson) så slet jag som ett djur och stupade i säng eftersom att jobba natt sliter något enormt på kroppen. Så gjorde jag allt som förväntades så orkade jag inte ha sex eller bara väldigt snabbt. Lite som töm och glöm. Det är inte förebyggande för ett långt liv tillsammans med mig. Visst hade vi perioder då vi hade ett bra sexliv och ett bra samliv överhuvudtaget. Men i långa loppet så var det inte bra.
Så efter 11-12 år så tog jag beslutet att jag ville inte ha det så här längre. Jag hade föreslagit familjerådgivning men det var inget alternativ. Man pratar inte om sina problem. Och definitivt inte med andra.
Det hon missat är just att det är det man ska göra. Men då spricker ju fasaden utåt om att allt är bra. I mina ögon är det destruktivt att inte försöka reda ut de problem man har. Att ha långa samtal med varandra funkar i och för sig men oftast ger det inte så mycket i längden eftersom man har fastnat i ett ekorrhjul och man har inte de verktyg som behövs för att ta sig ur det.
Därför säger jag, sök hjälp, prata med andra som varit i samma situation. Lär av andras misstag så slipper du själv göra dem. För att ha ett förhållande som bara är guld och gröna skogar är jävligt svårt!

Kinky då?
Det mest kinky var sex i samma rum som ett annat par. Samt att jag var med i en trekant med ett annat par när mitt ex hade däckat på en Trelleborg – Travemünde tur. Jag lyckades aldrig med analsex med henne, dock tyckte hon om att jag hade ett finger uppkört när vi hade sex.
I slutet av vårt förhållande så hade vi nog sex 1 till 2 gånger i månaden.
Nu har ni nog redan insett att det är inget som funkar för mig.
Så vi sålde huset, bråkade om vem som skulle ha vad. Allt från smörknivar till bilen. Allt var en fight och bråk. Det är den mest destruktiva seperation jag någonsin varit med om.

Jag vill inte spy galla över henne. Trots allt så har hon gett mig två underbara döttrar. Men jag kan villigt erkänna att än idag så har vi ingen kommunikation som fungerar. Och det har så klart gått ut över våra döttrar. Det beklagar jag.

Dags för nästa fas i mitt liv. Vi tar oss till del 6.