Min resa – Del 2

15 år och hela kroppen är som en enda stor hormon!
Jag hatade matte i skolan och vår mattefröken var inget runkobjekt heller precis. Ändå minns jag varje mattelektion som en plåga med konstant stånd. Inte bara matten… Alla lektioner kändes så.

Jag är nu tillsammans med Gunilla som gick i min parallellklass. Jag är fortfarande oskuld med tjejer. Vi hånglade enormt mycket och det främjade inte det ståndsmässiga betendet direkt till det bättre. Hon hade D-kupa. Inte för att jag hade koll på storlekarna på den tiden. Men minns jag inte helt fel så ansåg jag att de var gigantiska. Jag har alltid varit bröstfixerad. Och rumpor!
Jag och Gunilla hade aldrig sex, men mycket smek och hångel. Petting blev det en hel del också. Så frågan är när man mister sin oskuld. I mina ögon så är det vid ett samlag. Men det är bara min tolkning.

Efter någon månad eller så gjorde vi slut. jag kommer inte ihåg omständigheterna förutom att jag var hemma hos min bästa tjejkompis när Gunilla ringde dit (detta var långt innan mobiltelefonens tid) och frågade efter mig. Då anklagade hon att det var något mellan mig och Ulrika. Vi hade aldrig så mycket som pussat på varandra. Det fanns en attraktion mellan oss men vi hade aldrig gjort något åt det. När jag lagt på luren och berättade för Ulrika vad jag (eller vi) blivit anklagade för så blev Ulrika också arg på hela situationen. Tog tag i mig och drog in mig på hennes rum och sa att ska vi ändå få skulden för det så kan vi lika gärna göra det. Så där förlorade jag min oskuld. Jag har alltid varit svag för Ulrika både före och efter den händelsen. Men där så visade hon vad hon gick för. Jag och Ulrika var aldrig tillsammans men vi hade en hel del sex.

Så tack Gunilla för ditt smått tarvliga sätt att göra slut på. Helt ärligt så är jag dig evigt tacksam!

Jag och Ulrika började utforska sex lite då och då. Vi hade anständigheten att inte ha sex med varandra då vi hade sällskap med någon annan. En period var hon tillsammans med en av mina bästa vänner. Jag visste att de hade sex. Jag visste också att Ulrika tyckte han var tråkig rent sexuellt. Men herre gud! Vi var 15-16 år! Och redan så hade hon och jag testar en hel del. Oralt, 69:an, missionären (så klart), hon red mig en hel del, bakifrån, analsex (ja, det hade jag testat innan… men inte med en tjej) och vi testade även lite olika leksaker. Nu var det inte så att vi hade tillgång till dildos eller så. Men fantasi har aldrig varit en bristvara hos mig och inte hos henne heller. Stearinljus i olika storlekar. En 33 cl glasflaska (läskflaska). Jag kan inte komma på något mer just nu men det fanns säkert andra saker som vi använde. Det hela slutade med att  hon dumpade min kompis så vi kunde fortsätta att leka och experimentera.

Ulrika var också den första tjej som onanerade för mig så jag skulle se hur hon gjorde för att jag skulle lära mig smeka henne på bästa sätt.

Jag är dig evigt tacksam för alla de underbara och roliga stunder som vi hade tillsammans.

Ska vi avsluta denna lilla epok och gå vidare från högstadiet och in i gymnasiet?

Dags för del 3 alltså.