Min resa – Inledning

En vän till mig tyckte jag skulle skriva om hur det hela började för mig.
Visst, tänkte jag. Det kan ju inte vara så svårt. Men ju mer jag funderar på det så inser jag att jag måste in i en del mörka vrår och lämna ut mig själv och en del andra också. Inte så att jag tänkte skriva namn eller så, men om man känner mig så är det inte så svårt att räkna ut vem som är vem.

Så det är inte så lätt.

Men jag är inte den som backar för en utmaning. Så tack så jävla mycket Carina! 🙂

Hur började min resa då?
En del har jag redan berört i vissa blogginlägg. Men nu ska jag försöka göra en kronologisk ordning på det hela och en lite mer detaljerad och öppen inställning till det hela.

Min tanke är inte att hänga ut någon eller få mig själv att framstå som den perfekta människan. Men det kommer så klart att färgas av mina åsikter och min upplevelse av det. En del saker har jag säkert förträngt och kommer att få svårt att få en helhet i.

Men detta är ett seriöst försök att reda ut vem jag är och hur jag kom hit där jag är idag.

Roger