Min resa – Del 3

Gymnasiet.. Ja det var också en kul tid.

Jag fick pendla med tåg till Lund som var närmaste stad med gymnasium. Det innebar en massa nya vänner. Ulrika och jag träffades inte lika mycket. Hon träffade en kille som var 5-7 år äldre än henne.

Jag hade börjat jobba som DJ. Det började med klassfester, skoldisco och privata fester. Sen dröjde det inte länge förrän jag spelade på nationerna i Lund. Jag var garanterat yngst på stället. Jag fick inte komma in på ställena jag spelade på, men jobba där fick jag. Kan inte riktigt minnas några direkta äventyr på någon av nationerna. Men när jag började spela på AF i Lund då hände det saker. Jag tror jag var 17 första gången jag spelade där. Jag flyttade hemifrån eftersom jag försörjde mig som DJ samtidigt som jag gick på gymnasiet. Samt att jag jobbade extra i en butik som sålde TV och Radio. Så ekonomiskt klarade jag mig bra. Jag delade lägenhet med en killkompis. Vi hade ingen sex med varandra men däremot så delade vi tjej ett antal gånger. Så trekant och även fyrkant blev det då och då. Kommer ihåg en tjej som han varit tillsammans med innan och som skulle komma ner från Dalarna där hon bodde och hälsa på. Hon skulle ha med sig en tjejkompis med sig. Så vi gick ut och festade i Lund på kvällen. Från början så hade jag fått stränga order att hålla mig borta från hans ex. Så jag höll mig på min kant och snackade med tjejkompisen istället. Men det tog inte lång stund förrän min kompis kom och ville byta. Han var nyfiken på tjejkompisen. Inte mig emot. Hon var lika smart som en dörrpost och jag orkade inte försöka vara social längre med henne. Så jag började snacka med exet istället. Där hade vi en tjej med huvudet på skaft. Intelligent, snygg och sexig kropp. Det vill säga lite former och ingen smal tjej här inte. Min typ helt enkelt. Tog inte lång tid förrän vi avvek och gick tillbaka till lägenheten. Och minsann, min kompis hade inte bara skrutit när han berättat om henne. Hon var grym. Helt underbar. Tror inte vi lämnade sovrummet mer än några timmar totalt under hela helgen, för att äta och dricka, som de var där och hälsade på.
Min kompis då? Jodå han fick ihop det med den andra tjejen. Tydligen så var hon också bra för de ockuperade det andra sovrummet lika bra som vi.
Hon och jag höll ihop i lite mer än 6 månader. Trots avståndet. Fast det var inte positivt på telefonräkningen kan jag säga!

Nu undrar du säkert om det var något kinky här. Inte vad jag kan komma ihåg. Men kommer ihåg att hon gav mig skavsår. Det var första gången som jag var med om det.

Jag hade en affär med en kvinna som jobbade på AF. Hon stod i baren. Kaxig, rolig, sexig och dubbelt så gammal som mig. Hon förförde mig en kväll efter vi stängt. Hon drog in mig på personaltoan och knullade skiten ur mig. Tur jag redan då var översexuell för annars hade nog varit en reglerättig våldtäkt. Hon och jag hade sex ett antal gånger. Helt klart lärde jag mig en hel del av henne. Så jag kan helt klart rekommendera att skaffa sig en äldre sexpartner när du är ung. Det ger en massa erfarenheter. Hon hade alltid sexiga underkläder. Stayups, höfthållare och annat roligt. Och alltid högklackade stövlar eller skor. Jag har själv stått i bar och vet hur trött man är i fötterna efter pass. Hon gjorde det alltid i högklackat. Imponerande. Och sen en massa sex på det på personaltoan. Det var till och med så att någongång var det någon av de andra som jobbade där knackade på och berättade att vi var sist kvar och vi fick släcka själv. Då gick vi ut och hade sex på bardisken, dansgolvet, DJ-båset och andra roliga ställen. Hon lärde mig att allt uppskatta att ha sex på udda och andra ställen än sängen. Tror faktiskt aldrig att vi hade sex i en säng…

Min kompis som jag delade lägenhet med raggade upp en tjej som jag hade dejtat några gånger. Hon hade den största fitta jag varit med om. Jag kunde fista henne utan problem. Det var första gången jag testade på det. Hon gick verkligen igång på det.
En natt när min kompis och hon hade festat rätt bra så ramlade de hem vid 2-3 tiden. Våra sovrum låg vägg i vägg så det var svårt att undgå vad som hände där inne. Vad det var vet jag inte men hon blev sur för något och lämnade honom ensam i sängen. Hon kom in till mig och frågade om hon fick sova hos mig eftersom min kompis tydligen blivit det största svin som fanns på denna jord. Nu är jag en vänlig själ och kunde inte neka den långa, sexiga, storbröstade och nakna blondin att krypa ner i min säng. Tur man är en gentleman.
Efter hon hade gnällt av sig på hur korkad min kompis var (högt och tydligt för att vara säker på att han hörde) så gick det som det gick och vi hade sex. Mitt i allt så bankar min kompis i väggen och hojtar ”Du Roger, när du ändå är där inne och rotar i hennes stora fitta så kan du väl kolla om min klocka är där. Jag kan inte hitta den här inne!”. Till saken hör att vi skojat om det innan att man skulle kunna tappa bort saker där inne. Så jag började asgarva. Inte nog med att hon hade sex med mig för att jävlas och hämnas på honom. Han gav tillbaka och jag asgarvade. Hon blev konstigt nog sur på mig med och drog åt sig sina kläder och stack därifrån. Så både han och jag blev utan sex den natten men vi skrattade så vi grät båda två. Tjejen såg jag inte på många år men idag bor hon i en liten by utanför den stad jag bor i. Vi är vänner på Facebook. Men jag har varit smart nog att inte fråga om hon kommer ihåg detta. Misstänker att hon hade tagit bort mig från vänlistan…

Tror vi ska lämna denna del nu. Jag är nu 17 år och kommer att börja jobba på en ICA-affär. Dags för del 4.