Min resa – Del 1

Jag är i mina yngre år. Skulle gissa att jag går i 4:an eller 5:an. Det är sommar. Vi är några kompisar som är hemma hos mig i min trädgård. Vi spelar krocket. Det är jag, Jonas, Ulrika och Lisselott. Där kan ha varit någon mer, men det är dessa som jag kommer ihåg. Jag har chans på Lisselott, dvs vi är ihop.
Det är helt oskyldigt. Lite pussar och så. Kan inte ens minnas om jag någon gång tog henne på brösten. Förmodligen inte.

Det är sent 70-tal. Mina föräldrar röker inne. Jag lyssnar på Kal P Dal, Ebba Grön, diverse hårdrocksband och synthband. Redan här var jag en hybrid mellan två världar.

Redan i denna låga ålder så gillade jag fysiska lekar, och framförallt med tjejer. Det var ofta kitlingslekar som övergick i rena brottningsmatcher som slutade med hångel. Ganska oskyldigt och kul aktiviteter om du frågar mig. 🙂

Det gick ett par år och det blev 80-tal. Jag har inte så många tydliga minnen som jag kan relatera till sexuella handlingar. Men jag kommer ihåg att ett par av mina killkompisar som var ett år äldre än mig bjöd in mig i en liten runkklubb. Om jag minns rätt så var vi 4 – 5 st killar som träffades och runkade ihop. Jag bör varit 13-14 år då. Han som bjöd med mig in i gruppen var en av mina bästa vänner. Med honom hade jag min första sexuella upplevelse med en kille. Och min första överhuvudtaget. Vi sov ofta över hos varandra och vi runkade säkert ihop ett par gånger i veckan. När det bara var han och jag så runkade vi varandra och även sög varandra. Så att jag är bisexuell är kanske inte så konstigt. Jag vet att många killar har liknande erfarenheter men är hetero. Om det beror på att de inte vågat bejaka sin bisexuallitet eller att de helt enkelt fick så pass mycket skamkänslor så att de förträngt det hela. Misstänker att en hel del av de som är homofober idag kommer från de som inte vågat bejaka sig själv och sin sexdrift. Med det så menar jag säklart inte att alla är bisexuella! Men faktum kvarstår att killrunk, runka bulle eller vad man nu kallar det är vanligt bland killar än idag.

Vi lekte en massa på den tiden också. Och nu menar jag barnlekar så som krig, cowboy – indian, gömme, och en massa andra lekar. Här fanns det gott om utrymme att testa mina färdigheter med rep. Alltid var det någon som blev fånge och skulle bindas. Jag älskade det! Vad jag minns så var jag duktig på det också. Konstigt att jag aldrig blev scout…

Vid det här laget så hade flickvännerna varierat och ändrats. Givetvis var man dödligt förälskad i varje tjej och man dog varje gång som det tog slut. Men av någon konstig anledning så finns man kvar än idag och blir fortfarande dumpad (eller dumpar) sitt livs kärlek. Inte mycket som förändrats på den biten sen man var i sina yngre tonår.

Vi hoppar fram tills jag är 14 år. Jag och en parallellklaskamrat börjar umgås mycket. Vi hade musiken som den gemensamma nämnaren. Han och jag satt ofta hemma och lysnade på skivor och snackade. Efter ett tag så började vi konsumera porrtidningar. Jag spelade handboll och då var man tvungen att hjälpa till vid pappersinsamlingen som klubben hade. Av någon anledning så hittade vi den gömma som någon ledare hade fixat med porrtidningar och de la vi beslag på. Två stora pappersbärkassar fulla med porrtidningar. Tror faktiskt vi var helt övertygade om att en bit av himelriket hade ramlat ner till oss. Alla dessa underbara bilder och för att inte tala om läsarnas egna sexbrev!
Det slutade nästan alltid med att vi runkade. Antingen oss själva eller varandra. I högen med tidningar så fanns det några stycken där det var bögsex. Inbillar mig att det var ganska ovanligt på den tiden. Men vi hade några ex. Vi kollade alla de bilderna och läste de sexbreven också. Vi hade båda varit med i runkklubbar innan så vi var inte ovana vid tanken. Vi bestämnde oss för att testa lite mer avancerat än bara runk. Så vi testade suga och även sätta på varandra. Jag kan meddela av bögporrtidningar på den tiden hade inga tips om glidmedel! Men vi lärde oss den hårda vägen.

Vi höll nog på tillsammans i ett halvår eller så. Både han och jag hade flickvän och så. Vi var definitivt inte ett par och såg oss inte som bögar heller. Givetvis så berättade vi inte för någon vad vi höll på med. Så pass koll på läget hade vi.

Jag försöker komma ihåg flickvänner här, men kan inte i ärlighetens namn komma ihåg vilken ordning. Förmodligen var det många och korta förhållande. Namn är helt av ointresse för det handlar inte om att hänga ut några namn.

Jag bör vara runt 15 år nu.

Tror vi går till del 2 av mitt liv här.