Min resa – Del 9

Efter N så träffade jag en gammal bekant. Inte inom BDSM utan en kvinna som jag gått utbildning ihop med 20 år innan och som jag jobbat med till och från under årens lopp.
Det har alltid funnits en viss attraktion mellan oss men vi har aldrig gjort något åt det. Döm om min förvåning när vi kom fram till att vi båda var verksamma inom BDSM. Hon som undergiven då.
Med J så var det intensivt direkt. Första träffen vi hade var häftig och otroligt upphetsande. Det lovade för en bra fortsättning!
Sen att vi hade fördelen av att vi redan kände varandra gjorde det hela lättare. Samt att vi hade musiken som ett stort intresse båda två.

Vi blev snabbt ett par. Bara efter någon månad så mer eller mindre bodde jag hos henne. Mina barn var där hos henne. Allt gick snabbt. Väldigt snabbt. Där fanns en del andra parametrar som också spelade in till varför det hela speedades upp, men det har inte med BDSM att göra så det lämnar vi utanför. Efter 3 månade så diskuterade vi att jag skulle säga upp min lägenhet och vi skulle flytta ihop. Jag flyttade mer eller mindre in på heltid till henne. Tyvärr måste jag säga så funkade det inte. Vi är båda två styvnackade och envisa. Verbala så det räcker och blir över. Jag tror faktiskt vi var för lika helt enkelt. Vi var tillsammans i ett år ungefär. Vi hade brutit upp tre gånger under tiden och blivit tillsammans igen. Det var en förvirrande tid för oss alla. Framför allt för hennes och mina barn.
J har många bra och fina egenskaper som jag verkligen älskade. Och gör fortfarande, men det är bara att inse att vi är båda två starka individer och kanske inte så lyhörda som vi borde varit. Hennes humör var en sådan sak som jag inte klarade av att hantera. Hon kunde bli topp tunnor rasande på en millisekund. Jag visste aldrig när och ibland inte ens varför det hände.
Sen hade hon en sjukt underbar humor och en personlighet som jag verkligen älskade. Vi hade jäkligt roligt ihop och sexet var sjukt bra. Bland det bästa jag haft faktiskt.
Vi hade lite svårt att kunna leva ut i hemmiljö då det nästan alltid fanns barn i huset.
Men absolut så hade vi många bra och underbara situationer. Hon gav mig en hel del insikter om mig själv och det är jag evigt tacksam för.
Anledningen till att det till slut skar sig lämnar vi utanför denna historia. Det är mellan henne och mig.
Jag tänker inte lämna ut henne på något sätt då jag fortfarande respekterar henne och vill henne allt väl.

En rolig sak som vi gjorde var att jag har ett vibrerande ägg med fjärrkontrol. Det hade hon i sig vid några tillfällen och framför allt på en musikfestival vi var på. En kompis till mig fick tag i fjärrkontrollen och undrade var det var. Han satte på och stängde av den. Satt och lekte med den. Jag höll på att garva ihjäl mig och J försökte hålla masken. Så vem har sagt att sex inte kan vara roligt. Efter ett tag fattade han att den var kopplad till J på något sätt. Det gjorde det hela roligare tyckte han som klickade av och på i tid och otid. J tyckte också det hela var rätt underhållande men hon hade svårt att gå ordentligt vid flera tillfällen den dagen och kvällen. Jag är inte helt säker men tror att batterierna blev hennes räddning. De tog slut helt enkelt.

En annan rolig sak är att den kompisen som lekte med fjärrkontrollen är idag medlem på DS och har precis börjat sin resa inom BDSM. Så jag hoppas att min och J’s lilla lek fick upp hans ögon för denna underbara värld.

Jag och J hade inte så mycket utlevnad med andra. För mig är det något som är viktigt då jag tycker om att blanda in fler parter i lekarna. Det fanns anledningar till varför det inte blandades in andra så det accepterar jag. Dock så när vi brutit upp sista gången så fortsatte vi som kk (ja, jag vet… Det var inte så smart…) och då hade vi faktiskt vår första trekant med en av mina absolut bästa vänner. Det hela hände efter en hyfsat blöt fest och han och J hade tramsat hela kvällen. Han är också Dominant. Det var inget avancerat men absolut en trevlig avslutning på kvällen.

Så efter ett stormigt och intensivt förhållande med J så kan vi nog avsluta min lilla resa.

Jag är i dag tillsammans med Jessica som jag älskar väldigt mycket. Har du läst min blogg så lär du väl knappast missat det. Så det känns rätt att sätta en punkt här.

PUNKT