Min resa – Del 8

Finns det mer? Ja det finns det. Det är nu  jag har börjat leva ut min sexualitet. Jag är jag. Just dessa ord har jag skrivit många gånger de senaste åren.
Jag är jag!
Smaka på de orden.
Det tog mig många år att komma fram till vem jag är och vad jag är.
Jag är bisexuell.
Jag är Dominant.
Jag är sadist.

Framför allt så är jag aktiv och öppen inom BDSM. Jag står för vem jag är och frågar du så får du svar. Du kanske inte sympatiserar med vem jag är men jag står för det.

Det är en befrielse kan jag lova.

Men vad hände sen då? Efter S, Z och de andra mer eller mindre tillfälliga relationer jag hade?

Jo jag träffade N. Vi började träffas som kk och efter ett halvår så blev vi ett par. Vi levde med BDSM som en del av vardagen. Vanlig sex för oss innebar smärta, tvång, bondage, örfilar, spott, wet, strypsex och mer därtill.
Vi träffade även andra, både killar och tjejer då hon också var bisexuell. Vi hade väldigt bra sex och testade mycket. Hon hade testat en hel del redan innan men tillsammans utvecklades vi båda. Hon var så klart undergiven för er som inte redan listat ut det. Däremot var hon inte undergiven som person. Att ha ett 24/7 förhållande med henne skulle vara en omöjlighet. Vi hade många och en hel del hetsiga diskussioner under de två år som vi var tillsammans. Hon hade ett temperament som kunde få vem som helst att backa. Dock så backade jag aldrig. Det borde jag kanske gjort någon gång då och då… Med facit i handen. Men till slut så bröt vi upp.

Men med N så tog jag en hel del viktiga steg. Jag fick möjligheten att leva med BDSM som en del av vardagen. Dock så lärde jag mig också att vardagen är just det som är svårt att få ihop inom BDSM. Rent sexuellt är det inte så svårt men att leva i ett förhållande där ens roller finns med hela tiden är svårt. Men mitt mål är att kunna göra det i framtiden.

Ska vi fortsätta efter denna korta del? Mot del 9!