Min resa – Del 4

Som sagt. Jag slutade gymnasiet och började jobba på en ICA-affär i Lund.

Nu när jag tänker efter så hade jag aldrig ihop det med någon tjej från gymnasiet. Hmmm…. Det har jag inte tänkt på innan. Undrar varför?

Jobbet på ICA innebar att jag lärde känna en kille som blev och fortfarande är en av mina absoluta bästa vänner.
Min kompis som jag delade lägenhet med flyttade utomlands och började jobba där så jag och min nyfunna vän delade en lägenhet istället.

Nu undrar ni kanske var allt kinky och BDSM kommer in. Lugn och fin. Det finns med där. Ni har redan läst om ageplay, fisting, killsex och andra småsaker. Och jag har inte ens fyllt 18 än!
Men jag hade redan insett att jag gillade lite udda sex och att jag gillade att testa gränser. Både mina och andras.

Vi höll till mycket i Stadsparken i Lund den sommaren. Hade öl och Cordon Negro eller Gårdsneger som den kallades i folkmun på kylning i fontänen. Och ja, det hette negerbollar på den tiden.

Där har jag faktiskt en liten rolig historia om just negerbollar. Det var i sista veckan på gymnasiet och en klasskamrat till mig gick ner i cafeterian på skolan och ville köpa en negerboll. De som hade kiosken var ett frikyrkligt par och enligt dem så hette det chokladboll. Så bara för att jäklas så sa alla negerboll. Man fick inte köpa om man inte sa chokladboll. Min kompis försökte sig på negerboll 2-3 gånger var vid tanten svarade ”Vad heter det?” och blev mer och mer irriterad. Min kompis sa till slut ”Förlåt, det heter inte negerboll. Kan jag få ett Ghambiahuvud med mjäl?”. Att han åkte ut därifrån med buller och bång kanske jag inte behöver skriva, samt att han blev portade på livstid från cafeet. Vi hade en vecka kvar i skolan… Så jag tror han överlevde den portningen.
Nu låter det som vi är rasister. Helt ärligt så hade vi inte koll på rasism. En av mina bästa vänner var jugoslav, och en annan kompis var just neger. Till och med han själv kallade sig själv för neger.
Så rasism? Nej.

Faktiskt var det samma kompis som fick på käften av en svart kille en helg när vi var ute och festade. Det fanns en restaurang som inte kollade legitimation så där brukade vi vara och dricka öl. De hade baren på ovanvåningen och trappan upp var ganska så mörk. Där sprang min kompis på en svart kille. De krockade helt enkelt i trappan. Min kompis var redan rätt full så han kläckte ur sig en otroligt smart kommentar. ”Le din jäkel så jag ser dig!” det tog inte många hundradelar förrän han fick en rak höger och ramlade ner för trappan. Jag var bakom honom så jag fångade upp honom. Och när jag frågade vad som hände så svarade han ”fan vad fegt, han kunde väl slått med öppen hand så jag hade sett den!”. Behöver jag säga att den svarta kille hoppade på honom igen och ville pryla skiten ur honom. Kanske inte den smartaste kommentaren. Men så här i efterhand så kan jag tycka den är ganska så rolig story. Kan också meddela att vi blev utslängda från restaurangen. Med all rätt.

Men nu kommer vi från ämnet. Detta skulle ju handla om mig!!! 🙂

17 år och slutat gymnasiet. Min klassföreståndare hjälpte mig med att fixa det jobbet på ICA-affären. Verkligen just gjort. Jag gillade verkligen jobbet. Jag lärde mig massor med hur man bemöter kunder (och därmed människor i allmänhet) och hur man kan manipulera genom små enkla subtila saker för att få kunderna att köpa mer. Än idag kan jag roa mig med att se hur det fungerar i dagens butiker. Mycket av de teknikerna används fortfarande och vi går fortfarande på det.

Vet du hur många tjejer det är som handlar mat? Och speciellt i en stad som Lund. Studentstad!
Ett knep som min gode vän lärde mig var att i mjölkkylen så tog man alltid bort lättmjölken och minimjölken nr man höll på att fylla på där inne. Framför allt på sommaren. Varför? Jo av den enkla anledning att då måste tjejerna (som oftast är de som dricker lätt och minimjölk) och då måste de luta sig in och fråga efter mjölken och då ser man hela vägen ner i urringningen. Små enkla nöjen i butiken. 🙂

Han och jag var de enda killarna som jobbade där (förutom chefen då), resten var kvinnor som alla sett bäst före datumet enligt oss. De var alltså över 40-50 allihop.

Jag jobbade fortfarande som DJ på en del kvällar och helger så jag jobbade ganska så mycket. Hade ingen tjej för tillfället så det var mycket festande och så. Min kompis hade tjej så de hängde med ibland. Hände något kinky här då? Helt ärligt så kommer jag inte riktigt ihåg. Jag kommer ihåg en tjej från Kävlinge som gav mig en helt underbar gåva. Hade sex med henne en gång. Mot den stora hängboken precis vid ingången till Stadsparken i Lund, från Parkskolan räknat. Första och enda gången jag fått flatlös. Så tack för den!

Det var en tid med mycket fest och en massa olika tillfälliga förbindelser.

Kanske dags för del 5 och mitt artonde år i livet…