Vi har varit på endagars festival. Bra musik, god öl, goda vänner och ett fantastiskt väder, vad mer kan man begära när man är iväg med sin partner. En liten flört kanske?

Jag är väldigt förälskad i min partner, hans närvaro påverkar mig väldigt och han kan få mig mig att bli helt knäsvag genom en blick eller genom att lägga armen om mig. Att se honom flörta med andra gör mig också knäsvag. Att han känner sig så trygg med mig att han gör det när jag är med känns fint.

Compersion – känslan eller glädjen för ens partners relationer är något jag känner starkt.

I helgen har vi båda flörtat när vi var på festivalen tillsammans. Vi båda märker snabbt av om där är någon den andra tycker är lite intressant eller om någon är intresserad tillbaka. Vi är duktiga på att lämna plats för varandra när dessa situationer uppstår utan att Vi:et förminskas. Hur man lämnar plats kan ske på olika sätt, kan va att man flyttar focus till någon annan i sällskapet genom samtalet, man kan med kroppsspråket vända sig till andra eller resa sig upp av olika anledningar som toalettbesök, köpa öl eller titta på en spelning. När man sen sätter sig igen kan man placera sig på en annan plats. Ni får hitta era knep och känna in situationen. Det viktigaste är att man är bekväm med att lämna denna plats och detta känslomässiga utrymmet för ens partner.

Att höra hur han får någon annan att skratta till samtidigt som jag står bredvid gör mig glad. Att känna den där lilla kontakten när hans hand rör vid mitt ben som en bekräftelse på att han trivs och en koll om jag är okej med det som sker gör mig mjuk.
Eller hans glädje när jag dagen efter berättar att jag valde att följa upp mitt flörtande genom att söka ytterligare kontakt och att jag fått en positiv resons tillbaks.

På väg till hotellet där vi skulle sova för natten hade vi mycket roligt att prata om, bla att vi hade träffat på personer som vi tyckte var intressanta och kände en dragning till. För oss är det en stor del av relationen att kunna dela med sig. Att då även kunna dela med sig av en flört eller attraktion.

I detta fallet blev det inte mer än en flört för någon av oss, vilket i sig inte spelar någon roll. En av grunderna för oss är förutom att få dela med sig också att själv få möjlighet att se vad en flört eller relation kan utvecklas, där finns ett samtycke till det.

Mitt tips till er är att flörta, flörta tillsammans, flörta var och en för sig, att flörta är bekräftanden och det ger en fin känslan när man kan dela med sig av det. Det är även ett ypperligt tillfällen om man vill känna av tillsammans vad man är bekväm med och vad man känner inför att ens partner har och visar intresse för andra.