Ibland så lämnar jag BDSM-djungeln och går ut på stan som en vanlig man.

Då händer det konstiga saker.

För ett tag sedan var jag på en av de lokala pubarna och drack öl med några vänner. Av någon outgrundlig anledning så blir jag alltid pissnödig när jag druckit några öl. Så vad gör man? Jo, men letar sig genom pöbeln för att komma till dasset. Det finns tre dörrar att välja på. Den första är en pissoar, de andra två är vanliga toaletter. Jag hatar verkligen pissoarer. För det första så föredrar jag att sitta ner och pissa. Allt sedan min far åkte in på sjukhus för urinförgiftning i kroppen. Hans läkare skrämde skiten ur mig och förklarade att om 10-15 år så var det jag som låg där om jag inte satt ner och pissade. Något om prostata, och ärftlighet… kommer inte ihåg så noga. Men sen dess så sitter jag ner och pissar. Fast helt klart kan jag stå och pissa också. 🙂

Tillbaka till min story då jag vandrar som en vanlig man på gatorna.

Jag anser att som man så är jag inte tvingad att gå på pissoaren om jag inte vill. Vill jag gå på en vanlig toalett så är det mitt val. Jag ska inte ens behöva förklara mig.

Men där står jag i kön till en av de vanliga toaletterna. Snart min tur. Jag är nästa. Precis då kommer två fjortis-tjejer och tränger sig. Jag vet, de kan inte vara fjorton år då vi är på en pub med åldersgräns. Jag talar inte om den fysiska åldern. Mer om den mentala nivån deras alkoholindränkta hjärnor är på. Fnitter och höga röster. Korta kjolar och linnen. Visar mer än de döljer. Ja, du känner igen typen.

Jag förklarade för dem att de trängde sig och att de fick ställa sig i kön precis som alla andra. Till och med ställa sig sist som brukligt är. Då började den som var mest fjortis (onykter) snacka om att jag stod i fel kö. Att jag fick minsann inte stå och ta plats till damernas toalett. Nu är där inga skyltar på de två vanliga toaletterna utan de är unisextoaletter vilket jag förklarade för dem. De fortsatte käfta om att jag som kille skulle gå på pissoaren. Då inser jag att detta kräver lite mer tyngd i min argumentation.

Jag sänker rösten och viskar förtroligt till dem att jag kan inte gå på pissoaren.

Varför då? Frågar de viskande (visst är det intressant att om du viskar till en person i en stökig och högljud lokal så viskar de tillbaka. Snack om att få psykologiskt övertag på dem). 🙂

Fortfarande viskande och förtroendeingivande så förklarar jag att jag precis är klar med min hormonbehandling. Att jag äntligen kommit så långt i min behandling så jag kan gå ut på stan som en man (inga liknelser nu om att jag lämnade djungeln och kom ut som en vanlig man). De såg klart chockade ut. Men jag fortsatte viskande att jag ännu inte slutfört min transformering och gjort min könsoperation så jag kan inte stå och pissa än, om nu inte de båda kunde förklara hur man som tjej står och kissar. Vilket de inte kunde.

De båda bad om ursäkt så mycket och ställde sig mycket lydigt sist i kön som två små lydig fjortis-flickor ska göra.

Min tur i kön. Jag gick in på en vanlig toalett och pissade. Bara för att så stod jag faktiskt upp. På något sätt så kändes det som mest rätt att göra.

Jag tycker inte om att man tränger sig. Vet inte om det är min Dominanta läggning, men jag ville verkligen sätta de två på plats.

Nu har jag vänner som är bisexuella, homosexuella, transsexuella, transvestiter och hetero (hoppas jag inte har glömt någon läggning nu). Jag lägger inga värderingar i någons sexualitet. Nu var det det som råkade komma upp i min öl-dränkta hjärna just då. Så hoppas ingen tog illa vid sig för min lilla lek med de två fjortis-brudarna. Men jag var ganska så stolt över min lilla ”lögn”. De visste verkligen inte vad de skulle tro. De var väldigt låga efteråt. Så något kanske de lärde sig av det hela.

Bara för att visa hur kvinnlig jag är så bjuder jag på den här bilden på mig som är tagen på nyårsafton 2010-2011.