Är det så? Är sex bara sex? Eller krävs det känslor för att kunna ha sex?

Jag är väldigt splittrad i den frågan. Jag anser att sex är sex. Men jag kan bara älska med den jag har känslor för. Kan jag har sex med den jag älskar? Ja det kan jag!

Men var går då gränsen för sex och älska?

Jag och Jessica älskar. Det är en helt annan nivå på det hela. Jag kan ha sex med andra, men det ger mig inte samma känsla som med Jessica. Så att älska för mig är att ge sig helt till den jag älskar. Att ge och få. En bekräftelse på att vi är ett ”Vi” och inte jag och du. Självklart så är det sex med Jessica också. Hett, ångande och frigörande. En passionerad akt som jag kan längta efter och bli varm i hela kroppen av att bara tänka på…
En annan liten detalj som jag också kommit på är att sen jag blev tillsammans med Jessica så onanerar jag otroligt lite.

Jag anser att man har två sexliv. Ett med någon annan och ett med sig själv. Att onanera är viktigt för att lära känna sin egen kropp och sina egna njutningar. Du som inte onanerar… Börja! Det är viktigt! (Och jäkligt skönt! 🙂 )
Klart att jag fortfarande  har ett eget sexliv med mig själv. Men inte lika frekvent som förr. Varför vet jag inte men behovet finns inte där för tillfället. Och det är inget jag saknar.

Men sex då? Kan jag ha det med vem som helst?
Nej så klart inte. Någon typ av attraktion måste finnas. Oftast så börjar det på ett rent mentalt plan. Så den gamla goda devisen ”If you fuck my brain…” stämmer väldigt bra för mig. Någon som är spåndum har jag svårt att se mig själv ha sex med. Inte ens ett ”mercyfuck” funkar för mig då. Möjligtvis ett straffknull för att personen är så korkad… Men till vilken nytta? De fattar förmodligen inte varför ändå…

Så varför ska jag ha sex med andra då om jag nu har det så bra med Jessica? Ja, säg det. Variation? Nyfikenhet? Jag vet faktiskt inte. Men ”behovet” efter att träffa någon annan utöver Jessica blir bara mindre och mindre. Ska jag träffa någon annan så är det antingen en kille (för där är vissa saker som Jessica inte kan ge mig) eller så blir det någon inom BDSM. Vanlig sex lockar inte för att blanda in någon annan.

Sen har jag träffat ett par olika personer sen jag och Jessica träffades och det är personer som ger mig något rent mentalt. Dem (eller er är kanske mer rätt sagt) träffar jag gärna igen för ni vet vad det handlar om. Och framför allt så respekterar ni mig och Jessica som ett par. Men att träffa någon som eventuellt ser en möjlighet till något mer, ja det är direkt avtändande för mig. Framför allt har ni som redan finns i våra liv visat att ni respekterar mig och Jessica som ett par och inte försöker komma mellan oss. Det är viktigt för mig också. Alla ska känna trygghet i det som händer.

Så vad har jag nu kommit fram till under detta inlägg?

Jag älskar Jessica och hon ger mig bara mer och mer hela tiden. Det räcker bra för min del. 🙂