Jag hade en intressant diskussion med en person idag. Ska inte säga att det är en vän, men vi pratar ibland. Framför allt så stöter hon då och då på mig för att hon vill ha sex med mig. (Ja, jag vet att en del av er ser det som något otfattbart.. men det finns de som vill det.) 🙂

Hon har kille men är inte nöjd med sitt sexliv. Som jag brukar säga till henne.
– Kom hit då!
Men då kommer alltid samma svar.
– Du har ju flickvän!

Ja, jag har flickvän. Det är ingen hemlighet att Jessica och jag kanske inte är som alla andra i vårt förhållande. Vi har kanske inte samma regler som alla andra har i ett förhållande. Men det är ok att vi träffar andra. Så länge vi är ärliga om det och berättar det INNAN vi träffar någon annan.

Självklart så föredrar vi att träffa andra tillsammans och inte var för sig.

Men tillbaka till min råraggande, något inskränkta, person som jag började berätta om.

Diskussionen blir lätt intressant då hon berättar vad hon vill göra med mig ”om jag inte hade haft flickvän”. Jag påpekar att om vi vill träffas så är det ok fastän jag har flickvän. Nu blir det intressant… Hon kallar det för otrohet, att jag är otrogen! Vill minnas att jag skrev att hon har kille! Och det är hon som vill ha sex med mig.  Så hennes otrohet i det hela då? Den försvann nog någonstans… Jag kan rent teoretiskt inte vara otrogen då jag får träffa andra. Så när jag förklarar för henne att det är ok för både mig och Jessica att vi träffar andra så fördömer hon det och säger att vi inte har något seriöst förhållande.

Ganska så intressant att hon som har pojkvän och då endast träffar en åt gången vill ha sex med mig och blir sur för att min flickvän tycker det är ok.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop logiken i hennes ord. Läste chatten ett par gånger innan jag stängde ner det.

Fakta:

  • Hon har helt klart ett förhållande där hon inte är nöjd med sexet.
  • Hon ger sexförslag till andra män (eller annan man).
  • Hon vill ha mer sex än vad hon får i sitt förhållande.

Hur seriöst förhållande har hon då? Där hon känner att hon måste ragga på andra. Sen när hon får ett ”OK, kom hit och få sex!” då är det den hon raggar på som är oseriös.

Jag blev faktiskt mest full i skratt och var tvungen att platta till henne lite. Så med orden;

Hur kan du fördöma mitt och Jessicas förhållande när det är du som vill ha sex med mig trots du redan är i ett förhållande själv? Vi är kanske lite mer öppna i vår relation än vad du och din pojkvän är, men gör det vårt förhållande till oseriöst? Vi behöver inte smyga bakom ryggen på vår partner. Vi kan vara ärliga och berätta precis som det är istället. Så vems förhållande är det som är byggt på svek, gå bakom ryggen och lögner? Inte mitt och Jessicas i alla fall.

Sen blev hon sur. Så tror jag slipper mer raggande från henne nu. 🙂