Om du håller på med BDSM så ska det vara så häftigt, coolt och annorlunda som det bara kan vara. Du ska sätta på kvinnan i alla möjliga ställningar. Hon ska skrika av extas och orgasmer (som du då givetvis inte låter henne få för det är ju du som kontrollerar hennes orgasmer).
Rada upp ställningarna på ett pärlband och gärna snabbt och snyggt så kvinnan knappt hinner reagera förrän hon går från Pantern på grenen till Änglastöten, för att sen hamna i Svävande anden.

Känner du igen dig?

Det hoppas jag verkligen INTE!

Att njuta av sex är inte att kunna flest varianter och hinna med flest på kortast tid.

Mina absoluta favoriter med Jessica är missionären, bakifrån när vi står upp och när hon rider mig. Inget kinky alls. Gamla hederliga ställningar som är väl beprövade. Missionären funkar perfekt för då kan vi ha ögonkontakt, jag kommer lätt åt både mun, ansikte, hals, bröst, rumpa, anal, klitoris osv med mina händer. Samtidigt kan hon lägga benen om mig, hålla om mig med sina armar. För mig finns det ingen bättre ställning för närhet och massor av orgasmer (Ja, jag styr dem!).
Sen älskar jag när hon rider mig. Det ger mig en underbar utsikt. Kan smeka, klämma, knipa och slå på brösten. Kan ta strypgrepp. Ge örfilar. Smeka klitoris. Smiska rumpan… Sen känna hur hennes kropp arbetar ovanpå mig. Mmmm…. Just love it!
Bakifrån då? Ja, sen att hon råkar ha en underbart skön rumpa som är gjord för att ta bakifrån. Lätt att smiska, byta hål, dra i håret, komma åt klitoris och bröst. Sen att den är lite djurisk också… Oavsett om hon står på alla fyra eller står upp. Funkar i alla varianter.

Varför detta inlägg om sexställningar då? Jo, det var min vän W som tyckte att missionären inte var något för mig eftersom jag är kinky och pervers. Likförbannat är det den ställning som jag och Jessica hamnar oftast i. Vi njuter båda av närheten.