Som vanligt börjar jag med att skriva en fråga. Dels för att enkelt komma in i någon typ av tankegång, och dels att det är enkelt att starta ett resonemang utifrån en fråga.

Går det att mentalt styra någon?

Ja det gör det. Men för att det ska fungera så måste det finnas ett band mellan partnerna. Samt en vilja att vilja bli styrd.
Men så klart kan man även styra en som inte vill eller önskar bli styrd.

Kan man det, frågar du då?

Ja det anser jag att man kan.
Se bara på alla förhållande som man dels kunnat skåda från insidan för att man varit en part i det eller genom ens nära vänner.

Hur många gånger har man inte hört; jag måste hem nu… Ska dammsuga och få undan disken tills frugan kommer hem. Så med lite tur så får jag sex ikväll.

Känns den igen? Kanske inte ordagrant men ni förstår vad jag menar.

Här är två som håller på med mental dominans utan en susning om vad de håller på med. Vi tar frugan först. Hon ”håller på sig” om han inte är ”duktig”. Hon belönar honom med sex. Är hon då Dominant? Nopp! Inte en chans. Däremot spelar hon ett spel som tyvärr blir vanligt i ett förhållande där vardagen kommit krypandes. Har hon anlag för att bli Dominant? Kanske… Men det handlar mer om personlighet. Inte om ”svensson-vardag”.

Mannen då? Är han undergiven dom städar och diskar mot sex i belöning? Förmodligen inte. Han är också en bricka i detta spel. Det handlar inte om BDSM för fem öre.

Varför finner de sig i detta då? Ja säg det. Jag har själv levt i ett sådant förhållande. Haft ändlösa diskussioner om att vi båda måste bjuda till. Att hon ska försöka ”känna för” att sex lite oftare än en gång i månaden. Att jag ska försöka hjälpa till mer hemma. Känner ni igen det? Om ja. Trist! Om nej! Grattis!

Varför blir man kvar i ett sånt förhållande då? Ja… Barn… Hus… Volvo… Hund… Svensson med andra ord.
Det är det som förväntas av en.

Men mår man bra i ett sånt förhållande då? Det finns det säkert de som gör. Men jag klarade inte av det.

Nästa långa förhållande jag levde i så var vi jämlika. Sex var inte ens en diskussion. Vi hade mycket och bra sex. Flera gånger i veckan. Tyvärr så kunde vi inte längre följas åt i vår sexuella utveckling. Jag ville längre inom BDSM än hon ville. Därför separerade vi.

Idag då? När jag här hur en del kompisar resonerar om deras sexliv så är jag ju inte direkt ledsen att jag lever inom BDSM. Ett nej är inte ett nej för mig. Svårt att se hur Jessica ens skulle komma på tanke att säga nej till sex när jag säger till om det. Så inom den biten klagar jag inte. Har försökt förklara för en del kompisar hur det fungerar för mig i ett förhållande. Antingen så tror det jag överdriver och sitter och skryter eller så tror de helt enkelt inte på mig.

Men mental Dominans då? Ja, det funkar mellan mig och Jessica. Fast utan dammsugare och disk för att komma i stämning.

Det räcker med en blick från mig för att Jessica ska spricka upp i ett leende eller krypa ihop och bli ledsen eller osäker.

Använder jag det då? Ja, ibland. Men jag försöker inte utnyttja den makten jag har över henne. Set är en balans. Använder jag det för att medvetet skada eller göra bort henne så tror jag faktiskt att det skulle skada vår relation och balansen i vårt förhållande.

Det blir allt för denna gång.

Peace and Love!