IMG_5412Jag kommer in genom dörren, ser dig ligga naken på sängen. Dina anklar och handleder sitter fast i min legspreader. Du ligger på knä med huvudet direkt på madrassen och armarna under dig. Ansiktet är vänt mot dörren för att du vill se när jag kommer in. Jag möter din blick och ser förväntan  och en viss oro då du är helt utlämnad åt mig. Din rumpa frestar mig och du försöker vrida dig lite så jag inte ska ha helt fri insyn  över dina båda hål. Du inser direkt ditt misstag och vänder tillbaka rumpan igen. Det hela resulterar i att det ser ut som du försöker vicka på rumpan där du ligger helt fastlåst och nästintill orörlig. Nästan lite sött. Jag stannar upp och ler lite. Du misstolkar mitt leende och en klar förväntan syns i ditt ansikte.

Jag står kvar och njuter av utsikten. Lyssnar på din andhämtning. Hör på dig att du börjar bli upphetsad. Förväntan som gör sitt.

Jag går fram och smeker din rumpa. låter handen smeka ner längs låret och upp igen. Över till andra sidan och ner över det andra låret. På vägen upp låter jag min tumme liksom helt oavsiktligt snudda vid dina blygdläppar. Du reagerar med en skälvning och en liten suck.

Jag lutar mig fram. Ger dig en lätt puss på ena skinkan och drar samtidigt in doften från din hud i mina näsborrar. Låter samtidigt min hand smeka dig över ryggen och fortsätta ner till rundningen av ditt ena bröst. Smeker lätt och närmar mig bröstvårtan. Bara för att retas och för att jag känner hur du vrider på dig lite för att jag ska komma åt bättre så drar jag tillbaka min hand.

Jag reser mig upp. Du ligger så du inte ser mig. Jag höjer handen….