I helgen som gick så var det planerat för en kinkyfest hemma hos mig. Men på grund av sjukdom, jobb och en massa andra anledningar så blev det inställt. Så vi blev några vänner med BDSM som det gemensamma intresset som satt och snackade och drack lite öl i hemmets lugna vrå.

Jag och tre tjejer så jag klagar inte. 🙂

Givetvis var Jessica där. Och Jessicas våta dröm. Miss T! Ingen lek denna gång… Jäkla förkylningar, halsont och annat mög som grasserar. Sen en ny bekantskap som definitivt vi kommer att träffa fler gånger. En trevlig kvinna som vi kan kalla Miss SG. Vad förkortningen står för tänker jag inte avslöja om hon inte vill. 🙂

Så en lugn hemmakväll som avslutades med att vi gick på en av de lokala vattenhållen. Jag och tre vackra unga kvinnor. Jag lämnade Djungeln och gick ut på stan som en vanlig man igen.

Miss T blev lite full och ville hångla satan på puben. Allt för att väcka lite uppmärksamhet… Ahh.. det var inte mig hon ville hångla med. Det var med Jessica! Kanske skulle förtydliga den biten. 🙂 Satans förkylning till att lägga hinder för en del roligheter. Miss SG däremot är totalt blind för flörtningsförsök från omvärlden. Så hon kunde nog fått ragg med sig hem om hon velat. En smålänning visade helt klart intresse. (Förstår dig Miss SG… Han var inget kul…) 🙂

Men att sitta på puben med tre vackra kvinnor har helt klart sina fördelar. Mer än en kille som slängde långa blickar mot vårt bord. Sen att vi hade trevligt gör det inte sämre.

Miss T åkte hem och Miss SG, Jessica och jag drog oss hem igen. Fortsatte snacka och försökte göra slut på chipsskålen! Kom i säng vid halv 4 tror jag. Snacka om att vara seg dagen efter. Jessica skulle hem tidigt som vanligt… Klockan ringde vid 7 men jag fick inte liv i henne så det blev till att stiga upp kl 8 istället och ta ett tåg senare än beräknat. Jag somnade om direkt. Hörde inte ens när Jessica gick. Och det är ovanligt för mig. Jag brukar inte ha några problem att vakna på morgonen.

Sen en slö söndag i soffan med lite filmer och till sist handboll på kvällen.