Bara ett konstaterande!

Det var leklöftet i Skåne ikväll. Jag var INTE där. Jag är hobbymusiker för er som har missat det och jag har spelat på ett bröllop inatt.

Jag älskar och spela så det gör mig inget, men lite irriterande att missa ännu ett lekloft.

Nog om det, bitterhet är inget som klädsamt.

Varför skriver jag här nu då? Klockan är 04:12 just nu och jag är full som en alika. Nu ska det tilläggas att jag dricker ingen alkohol när jag spelar. Så denna fylla kom till efteråt! Efter vi avslutat spelningen och lastat in alla prylarna så drog vi hem till Martin (han jag spelar ihop med, eller rättare sagt, han sjunger och jag spelar) och drog ett par öl och några rock ´n` roll whiskey. Det vill säga Jack Daniels! Måste hålla myten igång!

Nu är jag FULL!!! Förmodligen bör jag inte ens sitta här och skriva! Men bara för att jag inte kan gå och lägga mig än och jag är ensam hemma så måste jag aktivera hjärnan en stund innan jag somnar.

Jag kommer garanterat att vara bakis imorgon!

Varför är jag ensam då? Ja säg det… Jessica var ute med några kompisar. Så klart att jag inte begär att hon ska vara hos mig och sitta och vänta på mig. Men jag måste erkänna att komma hem och mötas av Jessica och en kram på det.. Ja det hade inte gjort ont, om man säger så.

Jag saknar dig gummz! Och det är jobbigt när vi inte kan ses på nästan en hel vecka….

Jag har kommit fram till att jag hat ett stort närhetsbehov. Jag vill verkligen vara med den jag älskar.
Ja, det vill väl alla säger du nu… Ja klart. Det vill alla. Men just nu i min dimmiga hjärna så skiter jag i alla andra och resonerar bara med vad jag själv vill.

Vad vill jag då?

  • Jag vill leva med Jessica
  • Jag vill existera!
  • Jag vill alltså inte vara hemlig!! (jaja.. detta är mina hjärnspöken.. ni behöver inte förstå…)
  • Jag vill accepteras för att jag är jag!
  • Jag vill bli älskad för den jag är, med alla mina fel och brister.
  • Jag vill somna och vakna med Jessica varje dag!

Kanske inte så avancerade önskningar…

Helvete vad jag är pissnödig… Öl rinner rätt i genom!!!

 

Pissepaus…

 

Tillbaka! Max 3 min tog det! Saknat mig?

 

Var var jag? ja just det.. Vad jag vill…

Jag vill vara med Jessica, leva ett liv med henne. Det är faktiskt konstigt. Jag har alltid värnat om min frihet. Att få tid för mig själv. Nu har jag en massa tid för mig själv och då helt plötsligt så vill jag binda upp min tid på en person. i och för sig en person som fått mig att känna. Fått mig att våga.  Fått mig att må bra.

Har jag blivit en softie efter spelat på ett bröllop?
NOPP! Bruden flörtade för fan med min kollega! Så bröllop betyder inte ett skit!

Jag har i och för sig varit gift. Och med min livs kärlek.. och separerad från henne.. så vad betyder ett bröllop?

Inget! Förutom en anledning att fixa en fest! Och det är aldrig fel!!! Så visst gift er.. men inte för att festa utan för att ni vill leva resten av livet ihop!

Skulle jag få för mig att gifta mig igen så… ja jag vet inte riktigt vad som krävs… Äkta kärlek? 100% förtroende? Att jag finns?

Jaja.. nu ska detta inte handla om bröllop… Fast sen och andra sidan var jag inte vad det ska handla om…. ähhh… Nu går jag och lägger mig… Godnatt!