Då fortsätter jag… Sex! Detta ständiga ämne. Jag ska inte förneka att jag älskar sex. På många olika nivåer. Jag har till och med funderat på om jag är sexmissbrukare. Varför? Ja, det tar vi i ett annat inlägg. 🙂

Men sex… Vad är det för mig?

Varför är sex förknippat med BDSM för mig?

Idag är det enkelt att svara på den frågan. För att BDSM är en del av den jag är. Men hur började det då? Hur blev jag ett med BDSM?

Det är en svårare fråga. Men jag har alltid gillat att binda. Jag var en jäkel på att binda fast när vi lekte cowboy och indian… Inte många som kom loss. Sen gnällde de över att jag band för hårt. Fattar inte det… Jag tyckte ju om att de satt fast… Och skruvade på  sig som små maskar.. Och gnällde…. Hmm.. undrar var min bana började!?! 😀

Sen har jag alltid varit hårdhänt. Speciellt mot tjejer.  En av de tjejer som fick utstå mycket var Ulrika. En av de första tjejer som jag började utforska det förbjudna med. Vad kan vi gått i? 8:an? 9:an kanske? Men någonstans där i alla fall. Vi hånglade mycket… och hade så klart vanlig sex. Men vi experimenterade mycket också. Minns lek med en läskflaska i glas i hennes slida. I hennes anal. Jag band henne med mitt skärp till morgonrocken. Hon fick ögonbindel av en scarfs. Inget avancerat i mina ögon idag. Men då… Jag var runt 15 år… Hon med. Allt detta hände i mitt
Så tack Ulrika! (Undrar vad du gör idag… Var du finns… Hur du mår…)

Så det har alltid funnits en sadistisk ådra i mig. Sen att utmana och testa gränser har också varit en del av hur jag var som ung. Kanske det varit en bidragande anledning till att jag hamnade inom BDSM.

Så för min del så har det varit en naturlig resa för att komma hit där jag är idag. Dock så har det varit en del sidospår med ett långt förhållande som var rent vaniljförhållande. Skaffade barn och familj. De tre vanilj V:na. Villa, Volvo och vovve. (De 3 V:na är annars Vilja, Våld och Vaselin. 🙂 )

Sen tog det slut efter 12 år tillsammans. Träffade en ny som jag var tillsammans med i 11 år (någon magisk gräns??). Här var det högre i tak. Vi testade en hel del och hon följde med mig en bra bit på min resa. Men tyvärr så kunde hon inte följa med längre och jag klarade inte av att stoppa min utveckling heller. Jag ville verkligen komma längre på min upptäcktsfärd inom BDSM.

Vi separerade.

Sen efter det har det endast varit kortare förhållande upp till ett år eller så. Men alla har haft den gemensamma nämnaren att BDSM varit en del av förhållandet. Jag kan inte se mig i ett förhållande utan att BDSM finns med. Jag kan definitivt inte se mig själv utan att BDSM finns med som en del av mitt liv.

Idag är jag med Jessica, vilket knappt någon av er kunnat missa som läst min blogg (eller känner mig). För min del så ser jag en lång framtid med Jessica. Det är så mycket som bara stämmer. Så klart finns det alltid något att bygga vidare med. Fan vore det annars. 🙂

Så i det stora hela så mår jag bra och trivs med livet. Jag är verkligen lycklig och tillfreds med mig själv och mitt liv.