Jag fick en liten uppenbarelse idag. Eller en påminnelse om mitt ansvar som Dominant.

Vad babblar jag nu om?

Jo, använda förnedring i lek kan slå tillbaka.

Jag gillar verkligen att använda förnedring när jag leker. Jag är hyfsat duktig på det också. Jag har en viss förmåga att hitta en (eller många) svag punkt och använda mig av den. Är det inte det som förnedring handlar om? Att sätta in stöten där den känns. Se den man förnedrar reagera, känna hur personen krymper och känner sig liten.

För mig är det så.

Tyvärr så glömde jag en sak.

Vad händer efter leken?

Mental notering till mig själv!

Jag måste fånga personen! Jag måste se till så allt är ok!

Idag insåg jag att jag missat det i en sak med Jessica. Mitt misstag! Ett stort misstag från min sida. Jag missade mitt ansvar! Det ska inte upprepas!

Jag ber om ursäkt för att jag tappade bort mig och framför allt för att jag tappade bort dig.