En fördel med att vara Dominant och ta för sig är att man slipper diskussioner om ”inte ikväll, jag har huvudvärk!”

Sen kan jag meddela alla er som skyller på huvudvärk för att slippa sex.

Ha sex!!!

Det lösgör endorfiner och just endorfiner botar huvudvärk.

För mig är det naturligt att ta för mig när jag vill, hur jag vill och om jag vill.
Tror inte det finns något tillfälle då ett nej skulle kunna vara berättigat. Möjligtvis ett ”vi måste vara tysta”. Men ett nej? Det finns inte.

”Jag känner inte för det” kommer jag förhoppningsvis aldrig få höra. Då är det något som gått riktigt snett i vårt förhållande. Då är vi nog nära att det är över…

Min filosofi när det gäller sex är enkel. Jag bestämmer!
En ursäkt som ”Jag har mens” besvaras med ”Du har två hål till!”
Kommentarer som ”Jag känner inte för det”  blir till ”Frågade jag vad du kände för?”
Eller denna är underbar ”Jag orkar inte ikväll”, svaret låter inte vänta på sig ”Då får nog 20 rapp fart på dig, sover du efter det så lovar jag att du slipper!”
En ursäkt som ”Jag ska upp tidigt” klarar vi av med att ”Ju längre du tjafsar, desto längre tar det innan du får sova!”
Ja, jag tror ni förstår principen.

Har jag då fått ett nej från Jessica. Inte vad jag kan komma ihåg. Men sen lyssnar jag inte på nej, sluta, aj och så vidare. Jag lyssnar på Rött. Och Rött har hon sagt en del gånger men aldrig för att hon inte vill ha sex.

Har jag en gammalmodig syn på sex då? Att det är mannens privilegium att ta för sig. Kvinnan ska stå vid spisen och föda barn.
Nej det anser jag definitivt inte.
Jag anser att mannen och kvinnan är jämställda i samhället och i hemmet.
Jag lagar gärna maten till oss. Jag tycker om att laga mat.
Jag städar mitt eget hem (fast jag vill gärna ha en städslav! Så någon som anmäler sig frivilligt?)
Föda barn är tekniskt omöjligt för mig och jag har redan 3 barn så jag är ganska nöjd som det är.

Men jag anser att det är den Dominantes privilegium att ta för sig! Men det grundar sig inte på min syn på samhället, jämlikhet, kvinnosyn, rödstrumpor, feminism eller vad ni nu kan komma på. Det grundar sig på att vi gemensamt valt att ha ett förhållande där BDSM är grunden.

Nyckelord är VI – GEMENSAMT – FÖRHÅLLANDE – BDSM

Hur ser jag då på feminism?
Ja du, jag anser att friheten att göra det man vill med sitt liv inte styrs av kön. Vill man vara Vaniljare, hålla på med BDSM, vara asexuell, singel, gift, särbo, otrogen, trogen, polygam, homosexuell, bisexuell eller vad du nu kan komma på så har det inget med kön att göra. Det handlar om dig som person och vilka val du gör här i livet. Sen om du är man eller kvinna har väl ingen betydelse? Så feminism för mig handlar om att man försöker rida på att det ”svaga könet” blir diskriminerat. Du blir endast diskriminerad om du tillåter dig bli det. Stå upp för dig själv! Gör det du vill! Kämpa för det du vill! Återigen – Det handlar inte om kön!

Peace and love!