Jag vet inte riktigt hur vissa Dominanta och undergivna tänker.

Bara för att du är undergiven så betyder inte det att alla Dominanta kan, får och ska bestämma över dig. Då är det något som är fundamentalt fel. Tyvärr så är det inte bara Dominanta (eller Duminanta som jag kallar såna personer) som tänker så. Jag har träffat på några undergivna personer som tycks tycka att bara för att de säger att de är undergivna så ger det mig rätten att vara Dominant och nyttja den personen. Har det aldrig slagit de personerna att min Dominans är något som man får förtjäna. Något som jag bara ger till de som jag anser vara värda min tid och mitt engagemang.

Precis som att bara för jag råkar vara Dominant så går jag inte runt och ger alla som ger mig indikation på att de är undergivna pisk, lusingar och orders till höger och vänster.

Jag känner så klart en hel del personer som är både undergivna och Dominanta. Det skulle vara intressant att sätta alla dem i ett rum och då skulle alla Dominanta bestämma över alla undergivna och ja jäklar.. Kan se kaoset redan nu. Flera Dominanta som bestämmer över en massa undergivna. Snacka om kontraorders och förvirring. Vem ska man lyda? Den som sa sista ordern? Eller den som sa första? Eller den order som man gillar bäst? Eller sämst? Släng sedan in några switchar också i röran… Ja jösses… Big Brother-dokusåpan hade bleknat i jämförelse.  🙂

Nej, för att jag ska vara intresserad av vara Dominant mot någon så måste det finnas ett syfte och personkemi. De ska ge oss båda något.

Jessica fick ett mail från en typ på DS för ett tag sedan där han ställde en fråga om en av hennes vänner. Det han ville veta var att om personen verkligen är en tjej och existerar i verkligheten. Tvivlar han så bör han nog inte ens fortsätta ha kontakt med personen. Det känns inte som det finns så där mycket förtroende att gå på liksom. Sen när Jessica svarade att ”Ja, det är en kompis till mig” så förstod han inte riktigt svaret utan fortsatte fråga om Jessica om hon sett personen i verkliga livet. Svaret var att han nog skulle ta upp den frågan med personen som han försökte flörta med och inte med någon av hennes vänner.

Han blev sur och tyckte att Jessica borde byta namn eftersom hon gav alla undergivna dåligt rykte! Och vem är han som helt plötsligt får vara Dominant mot Jessica? För att sen då inte tala om mot min flickvän? Och mot min slyna som tydligt står som ägd på sin presentation? Och min… You get the picture!

Till saken hör det att han har en helt anonym profil på DS. Ingen ort, inte ens län. Ingen ålder. Ingen presentationstext. Ingen info alls med andra ord. En liten hemlig agent? Eller bara en liten man? Jo, sina kinks hade han fyllt i. En hel del LS… Imponerande! 🙂

Såna personer är Duminanta enligt mig och förtjänar inte ens ett svar.

Bara att konstatera att den siste idioten inte är född än… Fast hoppas kan man ju… Använd kondom känns som ett bra råd! 🙂