Mitt första inlägg får väl handla om mig och min person.

Jag är Dominant i min sexuella läggning. Det finns inte mycket att diskutera där. Jag är den som bestämmer, styr, använder, ger. Tar emot när jag ger order om att få.
I min icke sexuella läggning då? Där är jag också ganska så Dominant, men i min person så är jag diplomatisk. Jag försöker hitta lösningar och inte skapa problem. Eller för att uttrycka det så här;

Det finns inga problem, bara lösningar.

Ser jag då likheter mellan min sexuella och icke sexuella läggning?

Ja det gör jag.

Jag försöker vara lyhörd och känna av situationen. Det ingår i min arbetsroll och det är så jag är som person. misstolka det nu inte som att jag är en som följer. För då lär du få en ganska så trevlig överraskning när du försöker styra mig. Ler

Jag får ofta frågan vad jag gillar som Dominant.  Oftast är frågan ställd av någon som är ug och hoppas på en träff. Jag gillar att ge njutning. Sen kan det vara genom bondage, smisk, pisk, floggning, cbt, förnedring, tvång eller någon annan variant.
Så svaret på frågan vad jag gillar är att jag är väldigt flexibel och gillar det mesta.

Personligen anser jag att jag är duktig på psykisk Dominans och smisk/pisk. Sen att jag är väldigt fysisk av mig gör att den biten finns latent i mig hela tiden. För att citera en tjej som jag träffat ett antal gånger. “Det gör ont att träffa dig.”
Jag kan inte mer än hålla med. Jag är sadist (också) och gillar att ge smärta. Tydligen är jag bra på det också. Ler

Så belönar du ett möte med mig med en liten tår så är jag nöjd.

ledsen1

Detta är mitt första inlägg. Nu ska jag hålla ångan upp och komma med många fler…

/Roger