Jag började fundera på just det här att vara ägd och att äga.

Är det viktigt för en undergiven att känna sig ägd? Eller för en Dominant att äga?

Jag tänker inte så mycket på det i min och Jessicas relation. Hon är min. Men samtidigt är jag hennes. Men det är känslomässigt.
Äger jag Jessica då? Ja, jag är hennes ägare. Hon är min slyna. Min. 🙂

Men kan jag då ge bort henne? Låna ut henne? Slänga bort henne?

Jo, det kan jag förmodligen göra. Men kan inte riktigt se hur och varför eftersom vår relation är känslomässig och jag har definitivt inte någon anledning till det.

Jag frågade Jessica om det är viktigt för henne att känna sig ägd. Och, ja det är det. Jag har inte tänkt så mycket på det innan men jag har fått en förfrågan att gå in som delägare på en slyna där hennes man (ja, de är gifta) är sjuk just nu och inte orkar axla den rollen fullt ut just nu.
Jag inser att det kommer ta en hel del tid i anspråk och det sista jag vill är att det ska ta tid från mig och Jessica. Och definitivt inte från min övriga familj.

Men tillbaka till ämnet… När jag och Jessica pratade om att vara ägd så förstod jag på henne som att det var själva känslan av att veta som var det viktigaste. Veta att hon är min. Att jag äger henne. Att jag förfogar över hennes kropp och gör vad jag anser bäst för henne.

Vid närmare eftertanke är det enormt skrämmande att få det förtroendet. Att någon lägger över hela sig själv i mina händer. Samtidigt är det otroligt hedrande och ställer enorma krav på mig som får gåvan.

Skulle jag kunna ge bort Jessica till någon annan? Inte en chans!
Låna ut då? Nja… Inte utan jag är med och har kontrollen.
Skulle jag kunna ta in en delägare? Nej! Hon är min, och bara min! 😉
Kan vi leka med andra? Definitivt! Och just den biten är något som jag känner för att utveckla mer och mer just nu. Varför vet jag inte, bara något som börjar locka.

Känner jag att jag äger Jessica? Ja, det gör jag. Jag vet vad hon vill och känner för i mångt och mycket. Givetvis så styr jag inte upp hela hennes liv. Hon är en väldigt strukturerad och ansvarstagande person, så det behövs verkligen inte.

Då är det skillnad på henne som jag fått förfrågan på om delägare. Jag har haft henne som slyna innan och känner henne. Kan hon slippa, smita undan eller luras så gör hon det. Lat och bekväm är väl det som beskriver henne bäst. Enda fördelen är ju att hon lever ihop med sin man och han kommer att ha kontroll på henne och att hon följer de regler som hon kommer att få. Samt det faktum att han var haft pli på henne innan han blev sjuk. Så helt hopplös är hon förmodligen inte.

Så är det viktig för dig att vara ägd eller äga?