Är det annorlunda att ragga inom BDSM-världen jämfört med vanilj-världen?

I mångt och mycket är det nog samma regler som gäller. Respekt är såklart ett nyckelord som gäller oavsett vilket, men helt klart är det skillnader.

För det första så räcker det inte att man lyckas hitta någon som man tycker om och som tycker om en tillbaka. Bara det kan var svårt oavsett vilken del man fiskar relationer.

Men tänk då om man måste dessutom ha koll så att ens kinks stämmer överens… Ovanpå det så ska man helst ligga på samma nivå så att man matchar varandra där också. Det är i och för sig inte en nödvändighet, men det underlättar en hel del.

Kinks för den invigde är de böjelser som man kan ha som Dominant och undergiven. Det finns massor som jag lovar att redogöra för i ett annat inlägg. Men vi kan ta några som ett exempel utan att fördjupa oss. Smisk, bondage, wet och förnedring kan vi ta.

Det är svårt att matcha med någon som gillar samma saker, men jag som älskar att smiska kan inte tänka mig ett förhållande där det inte är en naturlig del. Med hand, redskap eller vad man nu kan komma över.

IKEAs långa skohorn som de tyvärr inte säljer längre… Tror det är ett av de vanligaste smiskredskap i de svenska hem oavsett om man är intresserad av BDSM eller inte. Billigt och effektivt. Hade IKEA vetat vad det användes till så hade de sålt det MYCKET dyrare än de 19:- som jag tror det kostade sist jag köpte ett.

Vi är säkert många som har ett skohorn hängande i hallen som fungerar perfekt för smisk. Det ger underbart fina ränder. 🙂

Nu kom vi från ämnet lite… Att ragga var det ju.

Det finns många siter att ragga sexkontakter på, men det finns bara ett fåtal seriösa för oss som är lite kinky. Darkside är den som jag själv tycker är seriösast utan tvekan. Qruiser funkar också bra om man är bisexuell och letar partners av samma kön. Många är ganska så kinky där med. Och många av oss finns så klart på båda ställena.

Men om man nu hittar en profil som man vill checka läget på. Ragga, eller vad man nu vill kalla det. Vi är åter tillbaka till respekt. Tänk på att de flesta tjejer får ett gäng mail dagligen med varierat innehåll. Mer eller mindre seriöst. Killar får också en del mail såklart, men mycket mindre än tjejerna är min erfarenhet. Eller så är det bara jag som är oattraktiv  och inte får så många förslag från tjejer. 🙂

Oftast så raggar jag faktiskt inte utan anledningen till att jag skriver till någon på Darkside eller Qruiser är faktiskt för att det är något som de har i sin profil som jag gillar på ett eller annat sätt. Då är det en perfekt öppning. Uppskattas mitt mail så brukar det resulterar i ett svar och oftast i en konversation. Sen vart det leder är lite olika, men väldigt sällan så skickar jag något som kan uppfattas som sexförslag eller liknande. Jag vill ha lite koll på personen först och gärna maila en stund innan jag vill gå vidare.

Men kan man ragga på krogen om man är inom BDSM då? Ja, det kan man. Men det är helt klart svårare. Bara för att den där snygga och sexiga tjejen har en korsett så betyder det inte att hon är en slyna. Bara för killen har skinnbyxor så är han inte Dominant. Svettig är han säkert för det är jäkligt varmt med skinnbyxor. 🙂

Men ska man ragga på krogen så får man försöka komma så pass nära så man kan föra en någorlunda ”normal” konversation och försöka fiska lite. Använda vissa ledord är kanske inte helt fel. Som man vet att en som är i samma sväng som en själv känner igen och se ifall man får någon respons där. Ungefär som att komma in på en firmafest där alla snackar om sitt jobb och som utomstående är det ett helt annat språk. Man är helt nollad.

Nu ska jag inte försöka påskina att jag är någon specialist på att ragga, men jag är helt övertygad om att så länge men är trevlig, öppen och visar respekt så kommer man långt. Spela Allan och vara cool och tuff funkar sällan enligt mig. Vi kan kanske dra ner det till ett ord… Ödmjuk.

Men jag kan helt klart konstatera att det är svårt att hitta kärleken och BDSM i en perfekt konstellation. Men ibland har man tur…. 😉

Och känner du att du vill ha fler tips så kommer här en bra liten video på det. 🙂