Jag har nuddat vid dettta innan. Bland annat i städslavsinlägget.

Frågeställningen är enkel. Om man träffar någon för en BDSM-session är det samma sak som att man ska ha sex?

För mig är det enkelt.

Nej!

För mig är det inte samma sak. Jag kan träffa någon utan att sex. Jag har haft träffar, eller sessioner om ni gillar det uttrycket bättre, där sex inte varit en del i det hela. Det har inte ens varit med i diskussionen och planeringen innan träffen.
En tjej som jag träffade ville bli piskad över hela kroppen. Men ville absolut inte ha sex. För det var inte det som var själva grejen för henne. Därmed inte för mig heller. De regler och gränser man har satt upp är det som som gäller.

Anledningen till att detta ämne kom upp var för att en vän till mig gav mig ämnet som förslag på ett inlägg i min blogg. Självklart fick det igång mina små grå. (Har du något ämne som du vill höra mina funderingar på så bara skicka det till mig.)

För mig är sex viktigt, men jag är en givare mer än en tagare. Även om det är motsägelsefullt då jag är Dominant och tar för mig av det jag vill ha. Det är därför regler och överenskommelser är viktiga för mig. Safelist är nästan ett måste för att jag ska träffa någon. Om de nu inte är väldigt specifika i sina önskemål. Då är det endast tydlig överenskommelse om vad som gäller och vilka stoppord som används. Här kan du ladda ner en safelist (den som jag brukar använda).

Många har fantasier om både det ena och det andra inom BDSM, men utan för den sakens skull vilja ha sex. Kan man bli bunden helt orörlig i några timmar utan att få sex? Ja, jag tycker man ska kunna få det. Även om jag inte får sex med personen så får jag ge personen en upplevelse och en njutning ändå. Och det är då jag njuter som mest. När min lekkamrat njuter.

Kan jag tänka mig en relation där sex är sekundärt då?
Nja… det blir nog svårare. Älskar jag en person så kan jag garantera att sex är viktigt för mig (och förhoppningsvis för min partner)! Kan jag tänka mig att leva helt utan sex? Nej! Inte det heller. Jag är översexuell och har helt klart för stor sexdrift för att kunna vara utan det.

För mig handlar BDSM lika mycket om att ge som att få. Kan jag inte ge njutning så kommer inte jag heller att njuta. Sen vad det är för njutning du behöver för att gå igång.. ja.. Matchar det vad jag gillar och går igång på så är vi hemma! 🙂

En annan vän till mig sa en gång; ”Jag är inte som du som kan sätta på allt som går i en kjol”.
Nu har han helt fel i det påståendet. Jag kan sätta på det som går i byxor också, eller utan något alls, eller kilt, eller klänning, eller… Ja, ni förstår min poäng. 🙂
Men felet ligger inte i syftningen på könet och klädesplagget. Felet ligger i att jag måste känna att alla inblandade får ut något av det. Får inte jag ut något av det så kommer det inte att ske. Och får inte min lekkamrat ut något av det, ja då får det vara.

Missförstå mig inte nu, jag har sex också när det handlar om BDSM. Och jag kan även ha sex utan att det handlar om BDSM, fast BDSM finns alltid med, mer eller mindre. Jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag hade sex utan att BDSM varit med på ett eller annat sätt…. Hmm…