För er som känner mig så vet ni att det är åldersskillnad på mig och Jessica. Jag är 42 och hon  är 20. För er som inte känner mig så har jag en flickvän som är 22 år yngre än mig. (Jaja, kunde inte låta bli…) 🙂

Kan man kalla det ageplay? I början var det nog så. Vi var båda attraherade av åldersskillnaden. Det var ett spännande inlägg i det hela. Jag ska inte sticka under stol med att det var eggande att ha sex med en tjej som var/är 20 år. Det var sexigt, porrigt eller vad du nu föredrar för ord. Men vad hände sen?

Ja, det kan man fråga sig. Tanken var definitivt inte att bli kär i Jessica! Tanken var definitivt inte att falla för henne. Tanken var definitivt inte att jag skulle få djupa känslor för henne. Men kan man styra över sina känslor? Ja, inte jag i alla fall. Jag är en person som är känslosam. Jag gråter när det är sorgliga slut på filmer. För att inte snacka om på bröllop! (Här har jag en story som säkert får er att garva åt mig, påminn mig så ska jag dra den i ett annat inlägg! Lovar!)

Men nu hände det som jag inte räknat med. Jag började få känslor för Jessica. Så vad gör man då när man är så pass gammal som jag är och hon så ung som hon är. Det fanns 3 alternativ som jag såg det.

  1. Fortsätt som innan och låtsas som inget och hoppas det rinner ut i sanden.
  2. Sluta träffa henne. Fast det kändes svårt…
  3. Berätta för henne hur jag känner.

Vad valde då jag? Ja, det är väl uppenbart! Jag berättade för henne hur jag kände. Med facit i handen så var det ett smart val eftersom hon tydligen också hade någon typ av känsla för mig. Till saken hör det att Jessica är inte typen som har eller visar känslor. Eller rättare sagt, inte haft eller visat känslor innan. Vill hon förklara det närmare så får hon själv skriva om det i framtiden.

Men hur ser det ut idag då?

Jo, idag ser jag inte just skillnaden på vår ålder som något som tänder mig sexuellt. Jag tänder på Jessica för den hon är som person. Så ageplay är det inte för mig längre, för mig är det vi. En del av vårt liv.

Ser jag några fördelar eller nackdelar med den stora åldersskillnaden? Så klart jag gör.
Fördelarna som jag ser det är att vi har stort utbyte av varandra som personer. Jessica är inte någon omogen person. Snarare tvärtom. Hon är mogen för din ålder. Jag trodde faktiskt hon var någonstans mellan 25-27 år när vi träffades första gången.
Vi har definitivt samma musiksmak. Vi gillar i mångt och mycket samma saker (och nu menar jag inte bara sexuellt). Framför allt så har jag aldrig tråkigt i hennes sällskap. Sen att hon gillar min humor på någon nivå… Typ… (OBS! Internt skämt!)

Nackdelarna då? Att vi är på olika plan i livet kan vara en stor nackdel. Hon är ung och har familjelivet framför sig. Jag har redan barn och hela den biten klar. Hon pluggar fortfarande på sin utbildning. Vad händer när hon är klar? Jobba, men var? Utomlands? Annan stad? Så där är några av de nackdelar som jag kan se.

Sen har vi samhällets inställning till en yngre kvinna och en äldre man. Gubbsjuk är det säkert många som tänker och tycker om mig. Kanske det, men jag tror inte det. För jag är inte stolt för att jag är tillsammans med en 20-åring. Jag är stolt för att jag har hittat en kvinna som kan få mig att känna så mycket som hon får mig att känna.
En annan teori är att hon är tillsammans med mig för pengarna. Det är hon inte! Det kan jag garantera. För rik är jag fan inte! 🙂

En annan sak som jag finner intressant är om det varit tvärtom. En yngre kille med en äldre kvinna. Där hoppas jag kunna komma tillbaka med lite mer tankar och funderingar då en kompis till mig som är 41 precis brutit upp med sin kille som var 24. Så.. kanske… Ska definitivt sitta och snacka med henne om just detta.

Jessica ringde precis från fjällen (där hon ska fira jul med sin pappa och sina systrar) och jag berättade att jag satt och skrev om just detta. ”Coolt” var hennes svar, ”det vill jag läsa sen”. Ja, vad mer kan man säga… Jag älskar henne!

Så det var allt för denna gången.
Peace and love